احسن الکلام

متن و فیش منبر،سخنرانی و کلاسداری

احسن الکلام

متن و فیش منبر،سخنرانی و کلاسداری

متن و فیش منبر ، سخنرانی و کلاسداری

۷ مطلب در فروردين ۱۴۰۲ ثبت شده است

۳۱
فروردين
۰۲

وصف نماز را باید از کسی شنید که خود به راستی اقامه کننده آن بود. کسی که نماز با تک تک سلولهای مبارکش عجین شده و آن را با تمام وجود برپا می نمود.

ذره ذره خاک مدینه، مکه، کوفه هر جایی که ایشان قدم نهاده است، گواه راز و نیازها و نمازهای حقیقی آن بزرگوار است. هنوز پژواک نوای دلنشین مناجات امام علی (ع) در جان هستی طنین انداز است. پس گوش جان به فرموده های آن امام همام می سپاریم، تا آداب قیام به نماز را که ستون دین است، فرا گرفته و عامل به آن باشیم.

"اهمیت و فضیلت نماز "

-شما را به نماز و مراقبت از آن سفارش می کنم، زیرا نماز برترین عمل و ستون و اساس دین شما است. (1)

-وقتی که بنده ای سجده می کند، ابلیس فریاد می زند: وای برمن! او اطاعت کرد، ولی من معصیت کردم، او سجده کرد و من از این عمل سرباز زدم.(2)

-گناهی که پس از آن مهلت یافتم تا دو رکعت نماز گزارم و از خدا اصلاح آن گناه را بخواهم، مرا اندوهگین نکرد.(3)

-نماز ستون دین است و اولین عمل انسان است که خدا بدان نظر می کند، اگر صحیح بود، به سایر اعمال نیز نظر می فرماید و اگر صحیح نباشد در هیچ عمل دیگر نمی نگرد و کسی که تارک نماز باشد بهره ای از اسلام ندارد. (4)

" نماز امام علی (ع)"

-بارخدایا! من نخستین کسی هستم که به حق رسیدم، آن را شنیدم و پذیرفتم. هیچ کس مگر رسول خدا (ص) درنماز بر من پیشی نگرفت. ( 5)

-بار خدایا! این نماز را که در پیشگاه تو به جای آوردم، نه به جهت نیازی است که به آن داری و نه به خاطر میل و رغبتی است که در آن داری، بلکه برای بزرگداشت و پذیرش فرمان تو است که مرا به انجام آن فرمان داده ای. خدایا! اگر در نماز من عیبی است، یا رکوع و سجود آن ناقص است، مرا باز خواست مکن و با پذیرش و آمرزش خود، بر من تفضل و عنایت فرما.(6)

-چون وقت نماز فرا می رسید، علی (ع ) بر خود می لرزید. به او می گفتند: یا امیر المؤمنین! ترا چه شده است؟ می فرمود: وقت ادای امانتی رسیده است که خداوند آن را بر آسمان ها، زمین و کوه ها عرضه کرد، آنها از قبول آن ابا کردند و از آن بیمناک شدند. (7)

-امیر المؤمنین (ع) رکوع نماز را آن قدر طولانی می کرد که عرق از ساق پای وی جاری و زیر قدم های مبارکش تر می شد. (8)

-هنگامی که برای حضرت علی (ع) مشکلی پیش می آمد، به نماز پناه می برد و آیه « واستعینوا بالصبر و الصلوة» (از صبر و نماز یاری جویید) را تلاوت می کرد. (9)

 

"اعمال و ذکرهای نماز"

-سوره فاتحه را خداوند به محمد(ص) و امت او عطا کرد و با حمد و سپاس برخود آن را آغاز کرد. سپس با دعا و ثنای خداوند عزوجل ادامه یافت. من از پیامبر خدا(ص) شنیدم که فرمود:« خداوند می فرماید: سوره حمد را میان خود و بنده ام تقسیم کرده ام، پس نیمی از آن من و نیمی از آن بنده من است. و بنده ام هر چه (در آن) بخواهد به او می دهم.

پس هنگامی که بنده بگوید: " بسم الله الرحمن الرحیم" خداوند می فرماید: بنده ام به نام من شروع کرده، پس بر من لازم شد که امورش را کامل کنم و اموالش را بر او مبارک گردانم.

و هنگامی می گوید: " الحمدلله رب العالمین" خداوند می فرماید: بنده ام مرا ستایش کرد و فهمید نعمتهایی که دارد از من است و بلاهایی که از او دفع شده با نیروی من است، شما را گواه می گیرم، چند برابر نعمتهای دنیاییش در آخرت به او بدهم و بلای آخرت را از او برگردانم، به همان گونه ای که بلای دنیا را از او بر می گرداندم. و وقتی بگوید:"الرحمن الرحیم" خداوند می فرماید: شهادت داد، من بخشنده و مهربانم، شما را گواه می گیرم از رحمتم بهره او را فراوان گردانم و از عطایم سهم وی را بسیار دهم.

پس وقتی بنده می گوید: " مالک یوم الدین" خداوند می فرماید: شما را به شهادت می گیرم، همان گونه که اعتراف نمود، من مالک روز رستاخیز هستم، درروز حساب، حسابش را بر او آسان گردانم، حسناتش را بپذیرم و ازگناهش در گذرم.

وقتی بگوید: " ایاک نعبد" خداوند می فرماید: بنده ام درست گفت، او مرا عبادت می کند، من نیز به او پاداشی در قبال عبادتش بدهم که هر کسی در عبادتش برای من با او مخالفت کرده رشک برد.

پس وقتی بگوید: " ایاک نستعین" خداوند می فرماید: از من کمک خواست و به من پناه آورد، شما را گواه می گیرم، او را در کارش یاری کنم، در گرفتاری کمکش کنم و در روز رستاخیز در هنگام سختی ها دستش را بگیرم ( تا این فراز حمد، از آن خداوند است.)

هنگامی که بنده بگوید: " اهدنا الصراط المستقیم" تا آخر سوره، خداوند بزرگ می فرماید: این برای بنده ام و هر چه که بخواهد به او می دهم، خواسته او را اجابت کردم و هر چه آرزو نمود به او دادم و از هر چه می ترسید ایمنی اش بخشیدم. (28)

-از امام علی (ع) پرسیدند: معنای رکوع چسیت؟ فرمود: یعنی به تو ایمان آوردم، اگر چه گردنم را بزنی.

-معنای «سبحان ربی العظیم و بحمده» این است که: خدا منزه است، بزرگی از آن خداوند است و پروردگارم، همان خالق من است. فقط او بزرگ است و عظیم.(29)

-سجده را طولانی کنید، هیچ کاری برابلیس سنگین تر از این نیست که فرزند آدم را در حال سجده ببیند، چون به او دستور سجده داده شد، ولی عصیان ورزید، در حالی که فرزند آدم مأمور به سجده شد واطاعت کرد و نجات یافت. (30)

-از امیرالمؤمنین (ع) معنی و تفسیر سجود را پرسیدند، حضرت فرمود: سجود یعنی خدایا مرا از خاک آفریدی، و چون سر از سجده بردای، بدین معنا است که مرا از آن برانگیختی. و چون مجدداً سر به سجده نهی، یعنی این که دوباره مرا به زمین بازخواهی گرداند و سر برداشتن از سجده دوم، یعنی این که مرا مجدداً از زمین بر می انگیزی.

معنای «سبحان ربی الاعلی» چنین است: " سبحان" یعنی خالق و پروردگار من منزه است از صفات ناپسند و " اعلی" یعنی: او در ملکوت خود علو و رفعت دارد، تا جایی که بندگان همگی تحت امر و مقهور عزت اویند و اوست که تدبیر امور بندگان، آسمان و زمین می کند و همه به سوی او عروج می کنند. (31)

-قنوت و سجده طولانی در نماز، نماز گزار را از عذاب آتش نجات می دهد. (32)

-معنای تشهد تجدید و تکرار شهادتین است که تجدید ایمان و اسلام و اعتراف به مبعوث شدن بعد از مرگ است.

معنای " السلام علیکم و رحمة الله و برکاته": از خداوند ترحم خواستن برای خود و همه بندگان است که خود سبب ایمن شدن از عذاب قیامت است. (33)

سهل انگاری در نماز

-دزدترین مردم کسی است که از نمازش بدزدد. ( کم بگذارد)( 34)

"آثار و اسرار نماز "

-هنگامی که انسان در حال نماز است، اندام، لباسش و هر چه پیرامون اوست، خدا را تسبیح می گویند. (10)

-نماز، قلعه و دژ محکمی است که نماز گزار را از حملات شیطان نگاه می دارد. (11)

-نماز، گناهان را مانند ریزش برگ درختان فرو می ریزد. (12)

-اگر نمازگزار بداند که چقدر از رحمت خداوند را فرا گرفته است، سرش را از سجده بر نمی دارد. (13)

-پیامبر خدا (ص) نماز را به چشمه آب گرمی که در خانه است وشخص شبانه روز پنج بار خود را در آن شستشو دهد، تشبیه کرده است. بدون تردید چرک و آلودگی در بدن چنین کسی باقی نخواهد ماند. (14)

-( بندگان مؤمن) هنگامی که نماز می خوانند، به نشان تواضع، گونه ها را به خاک می سایند و برای اظهار کوچکی و خاکساری، اعضای خود را بر زمین می گذارند. (15)

" آمادگی قبل از نماز "

-امیرالمؤمنین (ع) فرمود: پیغمبر خدا (ص) فرموده است: روز قیامت خداوند امت مرا در میان سایر امت ها در حالی محشور می کند که آثار نورانی وضو در ایشان پیداست. (16)

-روزی حضرت علی (ع) به فرزندش محمد حنیفه فرمود: ظرفی آب بیاور. محمد آب آورد، حضرت دست های خود را شست و فرمود: به نام خدا تبرک می جویم، از او کمک می خواهم، حمد و سپاس مخصوص خدایی است که آب را پاک و پاک کننده ساخت. سپس آب در دهان گردانید و عرض کرد: خداوندا روزی که ترا ملاقات می کنم، حجتم را به من تلقین کن و زبانم را برای ذکرت بگشای. آنگاه با آب، بینی خود را شسته و عرض کرد: خدایا بوی بهشت را بر من حرام مکن و من را از کسانی قرار ده که بوی نسیم و عطر بهشت را حس می کنند. سپس صورتش را شست و عرض کرد: خداوندا روزی که تبهکاران روسیاهند، مرا روسپید گردان و روزی که صالحان روسفیدند، روسیاهم مکن. آنگاه دست راستش را شست و عرض کرد: خدایا کارنامه ام را به دست راستم و برگه اقامت ابدی در بهشت را به دست چپم بده و حساب مرا آسان گیر.

پس از آن، دست چپش را شست و عرض کرد: خدایا کارنامه را به دست چپم مده، آن را بر گردنم مینداز و من از پاره های آتش به تو پناه می برم. آن گاه سرش را مسح کرد و عرض نمود: خداوندا جامه های رحمت، برکت و عفوت را برمن بپوشان. سپس دوپای خود را مسح کرد و عرض نمود: خدایا روزی که قدم ها در آن می لغزند، گام های مرا بر صراط، ثابت و استوار فرما و سعی و تلاشم را در چیزی قرار ده که تو از من راضی باشی. (17)

-زمانی بر مردم بگذرد که کارهای ناشایست بسیار گردد، هر یک ازشما که آن زمان را درک کند، نباید شبها بدون وضو بخوابد. (18)

-مراقب اول وقت بودن نمازهای پنجگانه باشید، زیرا این نمازها در پیشگاه خداوند عزوجل دارای موقعیتی خاص هستند. (19)

-هر که بانگ( اذان ) را بشنود و بدون علت به آن پاسخ ندهد، پس نمازی برای او نیست. (20)

-هر کسی که نماز خود رابا اذان و اقامه بخواند، صفی از فرشتگان پشت سر او به نماز می ایستند که دو طرف آن صف دیده نمی شود و هر کس نماز خود را با اقامه تنها بخواند، یک فرشته پشت سر او نماز می گزارد. (21)

-در چهار زمان دعا را غنمیت شمارید: 1- هنگام قرائت قرآن،2- هنگام اذان3- هنگام نزول باران4- هنگام روبرو شدن دو لشگر مؤمنین و کفار برای جنگ.(22)

-«قد قامت الصلوة» بدین معنا است که هنگام دیدار، راز و نیاز، برآورده شدن خواسته ها، دریافت آرزوها و همچنین زمان رسیدن به خداوند، کرامت، آمرزش، بخشش و خشنودی او فرا رسیده است. (23)

"حضور قلب"

-ای کمیل! شأن و مقام تو به خواندن نماز، گرفتن روزه و دادن صدقه نیست. همانا شأن و قدر آدمی آن است که نماز با قلبی پاک انجام پذیرد، مورد قبول خداوند باشد و با خضوع و خاکساری ادا شود. (24)

-هر که نماز به جای آورد در حالیکه حق نماز را بشناسد آمرزیده شده است. (25)

-در حال کسالت و چرت زدن نماز نخوانید و در حال نماز به فکر خودتان نباشد، زیرا در محضر خدا ایستاده اید به درستی که آن مقدار از نماز بنده قبول می شود که قلباً به خدا توجه داشته باشد. (26)

-نماز، تنها قیام و قعود(برخاستن و نشستن) نیست، همانا نماز اخلاص تو است که جز خدا، اراده دیگری نکنی.(27)

 

آثار ترک نماز

-آیا به پاسخ اهل دوزخ گوش فرا نمی دهید، وقتی از آنها سوال می شود: " چه چیز شما را گرفتار دوزخ ساخت؟ گویند: ما از نمازگزاران نبودیم". (35)

قبولی نماز

-علی (ع) خطاب به کمیل فرمود: ای کمیل! نگاه کن، ببین که در کجا نماز می گزاری و بر روی چه چیز به نماز ایستاده ای. اگر آن چیزی را که برای نمازت استفاده می کنی حلال و مباح نباشد، نمازت قبول نیست. ( 36)

تعقیبات نماز

-رسول اکرم (ص) به من فرمود: یا علی! در تعقیب هر نمازی آیة الکرسی را بخوان، زیرا کسی آن را پاس نمی دارد، مگر پیامبر باشد یا به مقام صدیق و شهید رسیده باشد. ( 37)

پی نوشت ها

1-بحار الانوار، ج 82، ص 209

2-همان، ص 233

3-نهج البلاغه، حکمت 291

4-دعائم الاسلام، ج ا، ص 132

5-نهج البلاغه، خطبه 131

6-بحار الانوار، ج 83، ص 038

7-محجة البیضاء، ج ا، ص 378

8-بحار الانوار، ج 85، ص 110

9-وسایل الشیعه، ج 5، ص 263

10-بحار الانوار، ج 82، ص 213

11-غرر الحکم، ص 56

12-نهج البلاغه، خطبه190

13-غرر الحکم، ص 261

14-نهج البلاغه، خطبه 199

15-نهج البلاغه، خطبه 234

16-جامع احادیث الشیعه، ج 2، ص 237

17-وسائل الشیعه، ج ا، ص 201

18-جامع احادیث الشیعه، ج 2، ص 222

19-بحار الانوار، ج 77، ص 392

20-وسایل الشیعه، ج 55، ص 375

21-ثواب الاعمال، ص 58

22-وسایل الشیعه، ج 4، ص 114

23-بحار الانوار، ج 84، ص 266

24-بحار الانوار، ج 79، ص 207

25-بحار الانوار، ج 79، ص 207

26-بحار الانوار، ج، 84، ص 239

27-شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج 1، خطبه23، ص 325

28-بحار الانوار، ج 85، ص 59

29-نهج البلاغه، خطبه234

30-بحارالانوار، ج 85، ص 161

31-بحار الانوار، ج 85، صص 133 و 139

32-تصنیف غرر الحکم، ص 175

33-میزان الحکمة، ج 5 ص 395

34-بحار الانوار، ج 82، ص 222

35-نهج البلاغه، خطبه190

36-تحف العقول، ص 187

37-دعائم الاسلام، ج 1

 

  • M.M.HKH
۲۴
فروردين
۰۲

بسم الله الرحمن الرحیم

  1. امام رضا (علیه‌السلام):
     الدعاءُ سِلاحُ المُؤمِنِ وَ‌ عمودُ الدّینِ وَ نُورُالسموات وَ الأَرضِ.
     دعا اسلحة مؤمن و ستون دین و نور آسمان‌ها و زمین است

(صحیفة‌الرضا علیه‌السلام، ص ١٩)

 

  1. با هم دعا بخونیم:
  2. یَا عَلِىُّ یَا عَظِیمُ،
  • ای خدایی که بالاترین و برترین هستی و با عظمت ترین هستی
  1. یَا غَفُورُ یَا رَحِیمُ،
  • ای خدایی که در عین علو و بزرگی ؛ اهل ندیدن هستی و اهل بخشیدن
  1. أَنْتَ الرَّبُّ الْعَظِیمُ
  • تو بهترین مربی و هدایتگر انسانی ( بهترین برنامه خوشبختی رو داری)
  1. الَّذِى لَیْسَ کَمِثْلِهِ شَىْءٌ
  • ربی که هیچ شریک و مثلی حتی نزدیک به تو انسان نمی تونه پیدا کند
  1. وَهُوَ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ،
  • می بینی و میشنوی ، حوال ما رو و دست و پاهات هم بسته نیست
  1. وَهذَا شَهْرٌ عَظَّمْتَهُ وَکَرَّمْتَهُ
  • و ما الان در موقعیت زمانی هستیم که تو این زمان رو عظمت دادی و کرامت
  1. وَشَرَّفْتَهُ وَفَضَّلْتَهُ عَلَى الشُّهُورِ،
  • و شرافت دادی و فضیلت براش قائل شدی نیست به همه ماه ها و زمان های دیگر
  1. وَهُوَ الشَّهْرُ الَّذِى فَرَضْتَ صِیامَهُ عَلَىَّ،
  • و این ماهی هست که خود نگهداری و روزه رو در اون واجب کردی
  1.  وَهُوَ شَهْرُ رَمَضانَ
  • و این ماه رمضان است: ماه گداخته شدن روح و جسم انسان ( شمشیر و کوره ، نان در تنور قوام میابد)
  1.  الَّذِى أَنْزَلْتَ فِیهِ الْقُرْآنَ
  • ماهی قران در اون نازل شد
  1. هُدىً لِلنَّاسِ
  • قرآنی که برای تمام ناس هدایتگری داره
  1. وَبَیِّناتٍ مِنَ الْهُدى
  • و هم برای هدایت شده ها بینات و راههای روشن هدایت رو دارد
  1. وَالْفُرْقانِ
  • و وسیله جدایی حق از باطله
  1. وَجَعَلْتَ فِیهِ لَیْلَةَ الْقَدْرِ
  • و شب قدر را هم در این ماه قرار دادی
  1. وَجَعَلْتَها خَیْراً مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ،
  • و به اندازه رشد 1000 ماه ظرفیت برای این شب قرار دادی
  1.  فَیا ذَا الْمَنِّ وَلَا یُمَنُّ عَلَیْکَ
  • پس ای کسی که گران مایه هستی و به واسطه این چیزهایی که دادی منت سر ما داری و  هیچ کسی بابت کارهاش منتی بر تو نداره
  1. مُنَّ عَلَىَّ بِفَکاکِ رَقَبَتِى مِنَ النَّارِ فِى مَنْ تَمُنُّ عَلَیْهِ
  • قاطی اونهایی که در این ماه بهشون منت میزاری و از آتش جهنم نجاتشون میدی ، منم نجات بده از آتشی که دست و پام رو گرفته
  1. وَ أَدْخِلْنِى الْجَنَّةَ
  • و من رو در اون بهشت آسایش خودت قرار بده
  1. بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.
  • «سید بن طاووس» از امام صادق و امام کاظم علیهما السلام روایت کرده است که فرمودند: از اول ماه تا آخر ماه مبارک بعد از هر نماز فریضه‏ ای، آن دعای شریف زمزمه شود.

 

  1. سومین و آخرین (مهم ترین) شب قدر هستیم:
  2. قال‌الصادق‏(ع):
  •  التَّقدیرُ فی لَیلَةِ تِسعَ عَشرَةَ  ... مقدّرات در شب نوزدهم تعیین
  • و الإبرامُ فی لَیلَةِ إحدی و عِشرینَ ... در شب بیست و یکم تأیید
  • و الإمضاءُ فی لَیلَةِ ثلاثَ و عِشرینَ ... شب بیست و سوم امضا می‏‌شود

 

  1. پس امشب رو باید خیلی قدر دانست.
  2. یه سوال مهم: در این شرایط

چی باید از خدا بخواهیم؟

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ

وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ

وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد

بهترین دعا ؛ دعای فرج

  1. سوال مهم دیگه ؛ ما با امام زمان چیکار داریم؟
  2. مَنْ ماتَ وَلَمْ یَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ ماتَ مَیْتَةً جاهِلِیَّةً

کمال الدین صدوق/ج۲-ص ۴۰۹.

  1. داستان چله نشینی برای دیدار حضرت ... دیدار کرد و حرفی نداشت.
  2. چی به امام زمان بگیم؟
  3. اقاجان ؛ تو کاری بکن.  نه!
  4.  من میکنم تو راضی بشی؛ تو دستم رو بگیر تا در خودمان آمادگی ایجاد کنیم.
  5. یوقت امام زمان نیاد و ما باهاش به اختلاف بخوریم.
  6. باید امام بیاد ما خوب بشیم؟
  7. مگر الان نیست؟ الان خوب باشیم ، الان مطلوب بشیم.
  8. امام میاد وظایف جهانیش رو انجام بده ، فردی الان.
  9. داستان خودم و آقا بهجت :

من دستور العمل میخواستم ، آقا بهجت میخواست کاری که الان دارم رو درست انجام بدم.

  1. کرارا از علما خواسته شده دستور العمل بدهند :
  • انجام واجب و ترک حرام

 

  1. قرار بود شب سوم چی بگیم؟
  2. چطور به وضعیت مطلوب برسیم:

 

ایجاد مقتضی :

  • یک معرفت (همین که الان آخر زمانیم)
  • انجام واجب و ترک حرام

رفع موانع:

  1. یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَنْ دِینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللّهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ وَ یُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْکافِرِینَ یُجاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ وَ لا یَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ ذلِکَ فَضْلُ اللّهِ یُؤْتِیهِ مَنْ یَشٰاءُ وَ اللّهُ واسِعٌ عَلِیمٌ مائده: 54
  2. کم نیارید : محکم باشید ؛ آخر زمان همینه :
  3. دینداری : أصعب من خرط القتاد
  4. دوست بد ؛
  5.  حاج آقا مرکز مشاوره ماوا قم:
  •  اغلب خطاهای مرگبار بعد از:
  •  سوسول شدی ؟
  • بچه ننه نباش.
  • آخوند بازی رو بزار کنار.
  1. رفاقت با کسانی که راحت از خط رمز ها عبور می کنند
  • زن آرایشگاه؛ روی شوهر کم کنه ؛ مهر اجرا گذاشت؛ شوهرش طلاق ؛ حالا پشیمان ، چه کنم؟
  • ألمَرءُ عَلَی دین خَلیلِهِ فَلیَنظُر أحَدُکُم مَن یُخالِلُ.
  • مُجالَسَةُ أهْلِ الدِّناءَةِ (رذل) شَرٌّ، وَ مُجالَسَةُ أهْلِ الْفِسْقِ ریبَة(شکّ و بدبینی).
  • پیامبر خدا صلى الله علیه و آلهمَثَل همنشین خوب، مَثَل عطر فروش است که اگر از عطرش به تو ندهد از بوى خوشش به تو مى رسد و حکایت همنشین بد، حکایت آهنگر است که اگر لباس تو را نسوزاند بوى بدش تو را مى گیرد.
  • امام علی : نتیجه دوستی با اشرار جذب بدی و شر است، مانند باد که وقتی از گذرگاه متعفن می گذرد با خود بوی تعفن می آورد و نتیجه دوستی با نیکان، جذب خیر و نیکی است، همچون باد که از محل خوشبو که می گذرد با خود بوی خوش می آورد
  1. این چرخه دائما در حال تکرار در طول تاریخ
  2. دست در دستان امام زمان ، با حضرت خلوت کنین
  3. من بدم ولی تو خوبی ؛ ته قلبم دوستتان دارم
  4. چند لحظه واقعا متوجه حضرت بشید
  5. بهترین عمل ؛ قول به امام زمان ، نماز اول وقت بخاطر حضرت
  6. بد کردیم رومون نمیشه بریم درب خونه امام زمان:
  7. سوار کشتی امام حسین ( اشک )
  8. رفقای خودتون... گفت.

داستان حر : سر حر را در دامن گرفت.

سوارِ گمشده را از میان راه گرفتی
چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی

که گفته کشتی نوحی، تو مهربان تر از اویی
که حرِّ بد شده را هم تو در پناه گرفتی

چنان به سینه فشردی مرا که جز تو اگر بود
حسین فاطمه! میگفتم اشتباه گرفتی

نه نه! بزار برای امام زمان بخونم:

شکسته بال و پرم، وا نمی شود بالم

از این خراب تر آقا نمی شود حالم

هنوز هم که هنوز است در مسیر جنون

به پختگی نرسیدم، چو میوه ای کالم

مرا ببخش که کمتر به یادتان بودم

ببخش، رنگ شما نیست رنگ اعمالم

فدای تار عبایت، بگیر دستم را

بگیر دست دلم را، مریض احوالم

یا ابن الحسن ... یاابن الحسن

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

دعای پیامبر هر روز رمضان

اللّهُمَّ أَدْخِلْ عَلَى أَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ،

 اللّهُمَّ أَغْنِ کُلَّ فَقِیرٍ

اللّهُمَّ أَشْبِعْ کُلَّ جائِعٍ،

 اللّهُمَّ اکْسُ کُلَّ عُرْیانٍ،

 اللّهُمَّ اقْضِ دَیْنَ کُلِّ مَدِینٍ،

 اللّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ کُلِّ مَکْرُوبٍ،

 اللّهُمَّ رُدَّ کُلَّ غَرِیبٍ،

 اللّهُمَّ فُکَّ کُلَّ أَسِیرٍ،

اللّهُمَّ أَصْلِحْ کُلَّ فاسِدٍ مِنْ أُمُورِ الْمُسْلِمِینَ،

 اللّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ،

 اللّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنا بِغِناکَ،

 اللّهُمَّ غَیِّرْ سُوءَ حالِنا بِحُسْنِ حالِکَ،

اللّهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّیْنَ وَأَغْنِنا مِنَ الْفَقْرِ،

 إِنَّکَ عَلَى کُلِّ شَىْءٍ قَدِیرٌ.

 

 

  • M.M.HKH
۲۳
فروردين
۰۲

شب قدر است قدر بدانیم و قدر بخوانیم

و همه حق داران رو میهمان کنیم در این مجلس پر ذکر و توسل به اهل بیت

 به برکت قرائت دسته جمعی سوره مبارکه قدر بعد از صلوات:

 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ

وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ

لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ

تَنَزَّلُ الْمَلَائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن کُلِّ أَمْرٍ

سَلَامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ

 

 

* مستدرک الوسائل، میرزا حسین نوری

حضرت علی می فرمایند روزی مردی نزد پیامبر اومد عرض کرد آقا جان؛ عملی به من یاد بده که با انجام آن:

  •  خدا دوستم داشته باشه و محبوب خدا باشم
  • مردم مرا دوست بدارند،
  • پول و مالم زیاد بشه
  • و بدنم سالم،
  • و عمرم طولانی شود
  • و در روز قیامت نیز با خودت [ای رسول خدا] محشور شوم.

       ***  فَقَالَ: سِتُّ خِصَالٍ مُحْتَاجٌ إِلَی سِتِّ خِصَال ***

  •  شش خصلت است که نیاز به شش خصلت [دیگر] دارد:

 

  1. اِذَا أَرَدْتَ أَنْ یُحِبَّکَ اللَّهُ فَخَفْهُ وَ اتَّقِهِ
  • هرگاه خواستی خدا تو را دوست بدارد، پس از او بترس و تقوای الهی داشته باش؛
  • عامل قلدری حد خود رو ندانستن (مثال درشتی فرزند.کی ضرر میکنه) * چرا خدا یوسف رو بزرگ کرد.چون ز خدا ترسید و کوچیک خدا بود
  • کسی که بدونه محدوده واسه بقیه شاخ نمیشه.

 

  1. إِذَا أَرَدْتَ أَنْ یُحِبَّکَ الْمَخْلُوقُونَ فَأَحْسِنْ إِلَیْهِمْ وَ ارْفُضْ مَا فِی أَیْدِیهِمْ
  • هرگاه خواستی مردم تو را دوست بدارند، پس به آنها احسان کن و به آنچه در دست آنهاست، چشم طمع نداشته باش.
  • شعر با هم بخونیم : هر چه برای خود می پسندی برای دیگران بپسند.
  • طمع و حرص: داستان گروه 99 ، داستان عمربن سعد

 

  1. وَ إِذَا أَرَدْتَ أَنْ یُثْرِیَ اللَّهُ مَالَکَ فَزَکِّهِ و
  • اگر خواستی خداوند، مالت را افزایش دهد، زکات [و خمس] مالت را بپرداز
  • مال مون رو پاک کنیم ... هم از حق الله
  • هم از حق ناس ... حق لسائل و المحروم ( هر کس یک فقیر)

 

  1. إِذَا أَرَدْتَ أَنْ یُصِحَّ اللَّهُ بَدَنَکَ فَأَکْثِرْ مِنَ الصَّدَقَةِ
  • و اگر خواستی خدا بدنت را سالم کند [علاوه بر مراعات مسائل بهداشتی]، [در راه خدا] زیاد صدقه بده
  • داستان صدقه جوان در شب زفاف و مرگ یکی
  • معامله با خدا بی جواب نمیمونه
  • علی علیه السلام می فرماند:
  • إِنَّ مِنَ الْبَلَاءِ الْفَاقَةَ(فقر) وَ أَشَدُّ مِنَ الْفَاقَةِ مَرَضُ الْبَدَنِ(مریضی جسمی)وَ أَشَدُّ مِنْ مَرَضِ الْبَدَنِ مَرَضُ‏ الْقَلْب‏

 

  1.  وَ إِذَا أَرَدْتَ أَنْ یُطِیلَ اللَّهُ عُمُرَکَ فَصِلْ ذَوِی أَرْحَامِکَ
  • اگر عمر طولانی می خواهی صلة ارحام انجام بده)
  • امام صادق ، صله رحم افزایش عمر و قطع رحم عمر کم میشود
    داستان رسیدن عجل ، صله رحم و افزایش عمر

 

  1. وَ إِذَا أَرَدْتَ أَنْ یَحْشُرَکَ اللَّهُ مَعِی فَأَطِلِ السُّجُودَ بَیْنَ یَدَیِ اللَّهِ الْوَاحِدِ الْقَهَّار
  • اگر می خواهی [در روز قیامت] خدا تو را با منِ [پیغمبر] محشور کند، سجده [های نمازت] را در پیشگاه خدای یکتای غالب، طولانی کن.

 

  • M.M.HKH
۲۳
فروردين
۰۲

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١ وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣ تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ ﴿٤ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥

  1. چرا این قدر مهمه:
  2. به پیامبر میفرماید و تو چه میدانی: وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ

شب قدر همه کارها برنامه ریزی می‌شه

  • برنامه یک سال تنظیم میشه = پس خیلی مهمه
  • مثل زمانی که برنامه و بودجه یک سال در مجلس تصویب میشه... وزیر و رییس جمهور به مجلس میرن چرا چون مهمه.

 

  1. برنامه یه کاغذه تنها هم میتونه بره ... با پیک موتوری هم میشه ... با کامپیوتر.
  • چون مهمه همراهش وزیر رو هم میفرستند.
  • ما هم امشب تنها درب خونه خدا نمی ریم
  1. همراه آبرو داران الهی درب خونه خدا میریم

 

قُلْ هَلْ نُنَبِّئُکُمْ بِالْأَخْسَرِینَ أَعْمَالًا

الَّذِینَ ضَلَّ سَعْیُهُمْ فِی الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَهُمْ

یَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ یُحْسِنُونَ صُنْعًا

کهف 103-104

  1. خسران عمر === داستان یخ فروش
  • خسران = راس المال را از دست میدهد = عمر
  1. ضل سعیهم
  • تلاش می کنه ولی مسیر اشتباه مشهد ، ترکیه
  1. یحسبون
  • فرق است بین یعلمون (واقع‌گرایی) و بین یحْسَبُونَ (ایده آل گرا)
  1. اگر حرف گوش نکردیم چی میشه؟

زمر 15

صفحه 460(قول بدید)

فَاعْبُدُوا مَا شِئْتُمْ مِنْ دُونِهِ ۗ قُلْ إِنَّ الْخَاسِرِینَ الَّذِینَ خَسِرُوا أَنْفُسَهُمْ وَأَهْلِیهِمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ ۗ أَلَا ذَلِکَ هُوَ الْخُسْرَانُ الْمُبِینُ

  1. یکبار زندگی دنیا ؛ خود+خانوادش (همسر+فرزندان«ترس بزرگ») ؛ آخرت و قیامت.
  • معراج السعاده ؛ ملا احمد نراقی:
  • آنکس که بداند و بخواهد که بداند
    خود را به بلندای سعادت برساند
  • آنکس که بداند و بداند که بداند
    اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
  • آنکس که نداند و بداند که نداند
    لنگان خرک خویش به مقصد برساند
  • آنکس که نداند و بخواهد که بداند
    جان و تن خود را ز جهالت برهاند
  • آنکس که نداند و نداند که نداند
    در جهل مرکب ابدالدهر بماند
  • آنکس که نداند و نخواهد که بداند
    حیف است چنین جانوری زنده بماند
  1. کل بحث = سر عمرتون قمار نکنین
  • گاهی دانش ناقص = نتیجه ناقص

( مثال: غذا به سگ ولگرد ؛ مثال گیاه خواری )

  • گاهی غرض باطل = دنبال منفعت

(مثال: جنگ نرم + جنگ با خانواده 8 میلیارد نفر زمین+  استعمار نوین = جهاد کبیر) + ایلان ماسک توییتر

****************************

فَلَا تُطِعِ الْکَافِرِینَ وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا کَبِیرًا (52 فرقان)

برخورد ما با کفّار چند مرحله دارد:

اوّل: عدم اطاعت از آنان. «فَلا تُطِعِ» دوّم: مبارزه و جهاد. «وَ جاهِدْهُمْ»

انواع جهاد: جهاد اصغر با شمشیر، جهاد علمى با منطق قرآن و پاسخ دادن به شبهات دشمنان که جهاد کبیر است. جهاد اکبر جهاد با نفس.

*****************************

  1. مسیر زمینی انسان زمین گیر می کند
  2. مسیر آسمانی راه آسمان را نشون میده
  3. دین یعنی برنامه جامع زندگی(همه شئون حیات)
  • کتاب درس قرآن

فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انْفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ

  • معصومین معلم

 

  1. نکته
  2. دین رو درختواره ای یاد بگیرد ؛ دین تک گزاره و شبه ای کار پیش نمیبره
  3.  (آیت الله مصباح ، شهید مطهری ، سیر مطالعاتی ... داشتن منظومه فکری)
  4. چی بخونیم؟ کتب شهید یا مصباح ، طرح ولایت ، مفاتیح الحیات ؛ اخلاق جنسی در اسلام و غرب (کتاب صوتی، راسل) نظام حقوق زن در اسلام * آزادی معنوی *اسلام و مقتضیات زمان

 

 

شما حق داری بگی: 

این یک ادعاست می تونی اثبات کنی؟

  1. نوامیس اللهی (معنی حجت ضرورت اتمام حجت عمومی)

إنَّ للّه عَلَى النّاسِ حُجَّتَینِ : حُجَّةً ظاهِرَةً ، و حُجَّةً باطِنَةً ، فأمّا الظّاهِرَةُ فَالرُّسُلُ (دستگاه دین) و الأنبِیاءُ و الأئمَّةُ علیهم السلام ، و أمّا الباطِنَةُ فَالعُقولُ .

  1. الف : جایگاه عقل تحریم دشمنان عقل
  2.  نقش خانواده و جامعه در عقل ورزی
  3. تقابل عقل و شهوت و غضب
  4. پاسخ به 6 شبهه بصورت ساختاری:
    • برای کنترل شهوت = همه امور جنسی در بافت نکاح و خانواده
    • جایگاه زن در خانواده = نظام اخلاقی و حقوقی
    • نقش های زنانه = دختر،خواهر،همسر،مادر
    • حجاب = حضور انسانی در جامعه انسانی نه حضور جنسیتی در جامعه
    • قطع رحم = خانواده ضعیف
    • طلاق = ان خفتم شقاق بینهما

گاهی حکمت بعید است و نیاز به تعبد داره

    • اقتصاد برکت محور = صدقه قرض
    • نماز مسافر = المسافر کالمجنون

روزه = در دستگاه فکری خدا

  • ب: حجت ظاهری (دستگاه شریعت اللهی)
  • انبیا  و امامان = حافظان دین و شریعت

از خود می گذرد برای بقای دین

  • امام حسین و شهادت
  • حضرت علی سکوت
    • دیدم صبر برهمین حالت طاقت فرسا, عاقلانه تر است. پس صبر کردم در حالى که خارى در چشم و استخوانى در گلویم بود
    • استاد شهید مطهرى سیری در نهج البلاغه:

(روزى فاطمه(س) على(ع) را دعوت به قیام مى کرد. در همین حال فریاد موذن بلند شد که: (اشهد ان محمدا رسول الله) على به زهرا فرمود: آیا دوست دارى این فریاد خاموش شود؟ فرمود: نه. فرمود: سخن من جز این نیست.)

  • تفرقه و استضعاف امت ( داستان موسی و هارون )
  • قَالَ یَا هَارُونُ مَا مَنَعَکَ إِذْ رَأَیْتَهُمْ ضَلُّوا (92) أَلَّا تَتَّبِعَنِ أَفَعَصَیْتَ أَمْرِی(93) قَالَ یَا ابْنَ أُمَّ لَا تَأْخُذْ بِلِحْیَتِی وَلَا بِرَأْسِی ؛ إِنِّی خَشِیتُ أَنْ تَقُولَ فَرَّقْتَ بَیْنَ بَنِی إِسْرَائِیلَ وَلَمْ تَرْقُبْ قَوْلِی ( طه94)
  • ضرورت وحدت ؛ جنگ حجاب

چه کنیم حالا؟ وضعیت مطلوب چیه؟

  • وَ قَالَ (علیه السلام): کَانَ لِی فِیمَا مَضَى أَخٌ فِی اللَّهِ، وَ کَانَ [یُعَظِّمُهُ] یُعْظِمُهُ فِی عَیْنِی صِغَرُ الدُّنْیَا فِی عَیْنِهِ، وَ کَانَ خَارِجاً مِنْ سُلْطَانِ بَطْنِهِ، فَلَا یَشْتَهِی مَا لَا یَجِدُ وَ لَا یُکْثِرُ إِذَا وَجَدَ، وَ کَانَ أَکْثَرَ دَهْرِهِ صَامِتاً، فَإِنْ قَالَ بَذَّ الْقَائِلِینَ وَ نَقَعَ غَلِیلَ السَّائِلِینَ، وَ کَانَ ضَعِیفاً مُسْتَضْعَفاً، فَإِنْ جَاءَ الْجِدُّ فَهُوَ لَیْثُ غَابٍ وَ صِلُّ وَادٍ، لَا یُدْلِی بِحُجَّةٍ حَتَّى یَأْتِیَ قَاضِیاً، وَ کَانَ لَا یَلُومُ أَحَداً عَلَى مَا یَجِدُ الْعُذْرَ فِی مِثْلِهِ حَتَّى یَسْمَعَ اعْتِذَارَهُ، وَ کَانَ لَا یَشْکُو وَجَعاً إِلَّا عِنْدَ بُرْئِهِ، وَ کَانَ یَقُولُ مَا یَفْعَلُ وَ لَا یَقُولُ مَا لَا یَفْعَلُ، وَ کَانَ إِذَا غُلِبَ عَلَى الْکَلَامِ لَمْ یُغْلَبْ عَلَى السُّکُوتِ، وَ کَانَ عَلَى مَا یَسْمَعُ أَحْرَصَ مِنْهُ عَلَى أَنْ یَتَکَلَّمَ، وَ کَانَ إِذَا بَدَهَهُ أَمْرَانِ یَنْظُرُ أَیُّهُمَا أَقْرَبُ إِلَى الْهَوَى، [فَخَالَفَهُ] فَیُخَالِفُهُ. فَعَلَیْکُمْ بِهَذِهِ الْخَلَائِقِ فَالْزَمُوهَا وَ تَنَافَسُوا فِیهَا، فَإِنْ لَمْ تَسْتَطِیعُوهَا، فَاعْلَمُوا أَنَّ أَخْذَ الْقَلِیلِ خَیْرٌ مِنْ تَرْکِ الْکَثِیر.
  • مام علیه السّلام (در ترغیب به خوهاى نیکو) فرموده است:
  • 1- در روزگار گذشته براى من برادر و همکیشى در راه خدا (ابوذر غفّارى یا عثمان ابن مضعون) بود که کوچک بودن دنیا در نظرش او را در چشم من بزرگ مى نمود،

    2- و شکمش بر او تسلّط نداشت پس چیزى را که نمى یافت آرزو نمى کرد و اگر مى یافت بسیار بکار نمى برد،

    3- و بیشتر روزگارش خاموش بود (سخن نمى گفت) و اگر مى گفت بر گویندگان غلبه مى نمود (براى دیگرى جاى سخن باقى نمى گذاشت) و تشنگى پرسندگان را (به موعظه و اندرز از آب دانش) فرو مى نشاند،

    4- و (بر اثر طاعت و بندگى خدا و بردبارى با مردم) ناتوان و افتاده بود و هم او را ناتوان مى پنداشتند، و هرگاه زمان کوشش (در کارى) پیش مى آمد (چون) شیر خشمگین و مار پر زهر بیابان بود (حتما کار را انجام مى داد یا در کارزار دشمن را مغلوب مى نمود، و اگر با کسى نزاع داشت بى صبرى نمى کرد و پیش از وقت)

    5- برهان و دلیل نمى آورد تا اینکه نزد قاضى مى آمد (و دلیل خود را بیان مى نمود، و این دلیل بر درستى رأى و اندیشه شخص است)

    6- و کسیرا سرزنش نمى کرد به کارى که در مانند آن بهانه اى مى یافت تا اینکه عذر او را مى شنید (و این روش از لوازم عدل و انصاف است)

    7- و از دردى (که مبتلى مى گشت نزد کسى) شکایت نمى نمود مگر وقتى که بهبودى مى یافت (آنهم از روى اخبار و سرگذشت نه از راه شکایت)

    8- و آنچه مى گفت بجا مى آورد و آنچه نمى کرد نمى گفت (چون درستى و راستى را شعار خویش قرار داده بود)

    9- و اگر بر سخن بر او غلبه مى کردند در خاموشى غلبه نمى یافتند (هنگام گفتگوهاى بیجا خاموش بود)

    10- و در شنیدن حریصتر بود بر گفتن (استفاده را بر افاده ترجیح مى داد)

    11- و اگر ناگهان (بى اندیشه) دو کار باو رو مى آورد مى نگریست که کدام یک از آن دو به خواهش نفس نزدیکتر است با آن مخالفت مى نمود،

    12- پس بر شما باد که این صفات و خوها را فرا گیرید و بآنها رغبت داشته باشید، و اگر به همه آنها توانائى ندارید بدانید که فرا گرفتن اندک بهتر است از فرو گذارى بسیار (پس به برخى از آن اخلاق متّصف شوید).

اما ؛ تنهایی علی و صبر علی بالاترین روضه عالمه

  1. کدام علی؟
  • باب علم
  • امیر بیان
  • عارف بالله
  • اسد الله الغالب
  • حجت الله الاکبر

روضه حضرت همینه ... این علی مامور به سکوت میشه

این علی باید ، استخان در گلو و خار در چشم ، تحمل کنه

اما امروز علی دیگه راحت میشه :

علی ، علی

جانم علی جانم علی، ای جان جانانم علی

جانم علی روحم علی، سرّم علی کویم علی

این دل به قربان علی، ای لا فتی الاّ علی

نورم علی، سورم علی، شمع شب تارم علی

فکرم علی، ذکرم علی، دارم به لب نامش جَلی

عشقم علی، شورم علی، مهرم علی، جودم علی

لفظم علی، حرفم علی، نور دوچشمانم علی

ای ماه تابانم علی، ای عشق سوزانم علی

ای شمع بستانم علی، ای نور چشمانم علی

نجوای نخلستان علی، غوغای دشتستان علی

آوای مظلومان علی، ماه غریبستان علی

پیمان علی، میزان علی، نور علی، ایمان علی

داماد پیغمبر علی، آن ساقی کوثر علی

  1. شب شهادت امیر المومنین

 

  1.  قَالَ مُوسَى:

 إِلَهِی أُرِیدُ قُرْبَکَ ... قَالَ قُرْبِی لِمَنِ اِسْتَیْقَظَ لَیْلَةَ اَلْقَدْرِ

قَالَ إِلَهِی أُرِیدُ رَحْمَتَکَ ... قَالَ رَحْمَتِی لِمَنْ رَحِمَ اَلْمَسَاکِینَ لَیْلَةَ اَلْقَدْرِ

قَالَ إِلَهِی أُرِیدُ اَلْجَوَازَ عَلَى اَلصِّرَاطِ ... قَالَ ذَلِکَ لِمَنْ تَصَدَّقَ بِصَدَقَةٍ فِی اَللَّیْلَةِ اَلْقَدْرِ

قَالَ إِلَهِی أُرِیدُ مِنْ أَشْجَارِ اَلْجَنَّةِ وَ ثِمَارِهَا ... قَالَ ذَلِکَ لِمَنْ سَبَّحَ تَسْبِیحَةً فِی لَیْلَةِ اَلْقَدْرِ

قَالَ إِلَهِی أُرِیدُ اَلنَّجَاةَ مِنَ اَلنَّارِ ... قَالَ ذَلِکَ لِمَنِ اِسْتَغْفَرَ فِی لَیْلَةِ اَلْقَدْرِ

قَالَ إِلَهِی أُرِیدُ رِضَاکَ ... قَالَ رِضَایَ لِمَنْ صَلَّى رَکْعَتَیْنِ فِی لَیْلَةِ اَلْقَدْرِ .

 

  • M.M.HKH
۲۳
فروردين
۰۲

بسم الله الرحمن الرحیم

  1. یا عِبادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللهِ إِنَّ اللهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ»؛ (زمر، 53)

ای بندگان من که [با ارتکاب گناهان] بر نفس خود زیاده روی کردید!(اسراف نفس داشتید) از رحمت خدا نومید نشوید، یقیناً خدا همه گناهان را می آمرزد؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

  1. امیرالمومنین: اَعْظَمُ الْبَلاءِ انْقِطاعُ الرَّجاءِ

قطع امید بزرگترین مصیبت است .

  1. امشب ، شب قدر است شبی با ظرفیت ایجاد کمال یک عمر( 80 سال، 1000 ماه )
  2. درب های رحمت اللهی گشوده است ... پس یا الوللاباب قدر بدانیم
  3. اما چه عملی امشب از همه اعمال بالاتره؟
  4. محدّث بزرگوار، شیخ صدوق، پس از بیان نوافل شب هاى ماه رمضان و صد رکعت نماز مى گوید: «هر کس این دو شب را با گفتگوى علمى احیا بدارد، بهتر است»
  5. برگرفته از سخن پیامبر خدا(ص) به ابوذر است که در آن، برترى علم را بر عبادت به تفصیل، بیان، و در پایان آن فرموده است: «اى ابو ذر! یک ساعت نشستن براى گفتگوى علمى براى تو، از عبادت یک سال که روزش را روزه بدارى و شبش را به نماز بِایستى بهتر است»
  6. انشالله در این 3 شب نقشه و فلوچارت گفت و شنود ما بر این منوال خواهد بود:
  7. شب اول : بیان وضعیت موجود ... جهان ؛ جامعه ما ؛ شخص خود ما
    • چرا؟ مَن عَرَفَ نَفسَهُ فَقَد عَرَفَ رَبَّه ؛  اَلْعالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهْجُمُ عَلَیْهِ اللَّوابِسُ ( گرفتار نمی شوید)
  8. شب دوم قدر : بیان وضعیت مطلوب از دیدگاه حضرت علی ... مدینه فاضله علوی ؛ خصوصیات تمدن اسلامی ؛ فرد مومن
  9. شب سوم : راه های عینی و عملی رسیدن از وضع موجود به مطلوب ...  چگونه فرد مطلوب بشویم ؛ جامعه مطلوب داشته باشیم ؛ جهان مطلوب.
  10. رویکرد ما : عینی و عملی ... با نگاه اثرگذاری بر الان و اینجا

************

  • ما در چه موقعیتی(زمانی و مکانی) هستیم؟
  • آخر الزمان.
    • اثبات آخر الزمان بر اساس روایات ؛ اثبات آخر الزمان بر اساس منابع اطلاعاتی جدید؟
    • بصورت تطبیقی بریم جلو :   .
  1. براساس روایات آخر زمانی : سیاتی علی الناس زمان ...
  2. جایگاه روایات ... علایم راهنمایی و رانندگی
  3. مراقب باشید این موارد محل خطر است
  4. روایت فقط برای ثواب نیست ... دعا دستور العمل واقعی زندگیست.

حکومت جهانی حضرت مهدی، آیت الله العظمى ناصر مکارم

در روایتى از امام صادق(علیه السلام) اشاره به ده ها نوع از این مفاسد که قسمتى از آن جنبه اجتماعى و سیاسى و قسمتى جنبه اخلاقى دارد؛ شده است که مطالعه آن انسان را عمیقاً در فکر فرو مى برد.

ما ذیلا قسمتى از روایات مى آوریم:

امام صادق(علیه السلام) به یکى از یاران خود گفت:

1 . هنگامى که ببینى ظلم و ستم، همه جا فراگیر شده؛

2 . قرآن فرسوده و بدعت هایى از روى هوا و هوس در مفاهیم آن آمده؛

3 . آئین خدا(عملا) بى محتوا شده هماننـد ظرفى کـه آن را واژگون سازند؛

4 . هنگامى که ببینى اهل باطل بر اهل حق پیشى گرفته اند؛

5 . مردان به مردان و زنان به زنان قناعت کنند؛

6 . افراد با ایمان سکوت اختیار کرده اند؛

7 . کوچکترها احترام بزرگترها را رعایت نمى کنند؛

8 . پیوند خویشاوندى بریده شده؛

9 . مداحى و چاپلوسى فراوان شده؛

10 . آشکارا شراب نوشیده شود؛

11 . راه هاى خیر منقطع و راه هاى شر مورد توجّه قرار گرفته؛

12 . حلال تحریم شود؛ و حرام مجاز شمرده شود؛

13 . قوانین و فرمان هاى دینى طبق تمایلات اشخاص تفسیر گردد؛

14 . از افـراد بـا ایمان چنـان سلب آزادى شـود که جـز با دل نتوانند ابراز تنفّر کنند؛

15 . سرمایه هاى عظیم در راه خشم خـدا (و فساد و ابتـذال و ویرانى) صرف گردد؛

16 . رشوه خوارى در میان کارکنان دولت رایج گردد؛

17 . پست هاى حسّاس به مزایده گذارده شود؛

18 . (بعضى از) مردان از خود فروشى زنان خود، ارتزاق کنند؛

19 . قمار آشکار گردد (حتّى در پناه قانون)؛

20 . سرگرمی هاى ناسالـم چنان رواج پیـدا کند کـه هیچ کـس جرأت جلوگیرى از آن نداشته باشد؛

21 . شنیدن حقایق قرآن بر مردم گران آید امّا شنیدن باطل سهل و آسان؛

22 . هنگامى که ببینى همسایه، همسایه خود را از ترس زبانش احترام مى کند؛

23 . مساجد را به زیورها بیارایند؛

24 . براى غیر خدا به حجّ خانه خدا بشتابند؛

25 . مردم سنگدل شوند (و عواطف بمیرد)؛

26 . مردم طرفـدار کسى باشند کـه پیروز است (خـواه بـر حق باشد یا باطل)؛

27 . آنها که به دنبال حلال هستند نکوهش شوند و آنها که به دنبال حرامند مدح؛

28 .آلات لهو و لعب (حتّى) در مکّه و مدینه آشکار گردد؛

29 . اگر کسى اقدام به امر به معروف و نهى از منکر کند به او توصیه مى کنند که این کار وظیفه تو نیست؛

30 . مساجد پر از کسانى است که از خدا نمى ترسند؛

31 . تمام همّت مردم شکم و فرجشان است؛

32 . امکانات مادّى و دنیـوى فراوان مى گردد و دنیـا به مـردم روى مى کند؛

استعمار در قدیم... حکومت های دست‌نشانده ... الان زامبی های استعمار زده

آیا ایران رو میگم نه اصلا حرفام الان در مورد ایران نیست حالا تطبیق میشه ژاپن و کره

33. زنان خود را در اختیار افراد بى ایمان مى گذارند؛

34 . پرچم هاى حق پرستى فرسوده و کهنه مى گردد؛

35 . ویـرانگرى (بـه وسیله جنگها) بر عمران و آبـادى پیشى مى گیرد.

36 . در آمد زندگى بعضى تنها از طریق کم فروشى مى شود؛

37 . کسانى هستند با سرمایه فراوان در حالى که در عمرشان حتّى یک مرتبه هم زکات نپرداخته اند.

38 . مردم عصرها در حال نشئه و صبحگاهان مستند؛

39 . هنگامى که ببینى مردم همه به یکـدیگـر نگاه مى کنند و از فـاسدان شرور تقلید مى نمایند؛

حمله فرهنگی جنگ با خانواده ... جمعیت جهان 8 ملیارد نفر ... نبرد با خانواده

40 . هر سال فساد و بدعتى نو، پیدا مى شود؛

41 . مردم و محافل همه پیرو ثروتمندان خود خواه مى شوند؛

42 . در حضـور جمع، همـانند بهائـم مرتکـب اعمال جنسـى مى شوند؛

43 . اموال زیاد در غیر راه خدا صرف مى کنند امّا در راه خـدا از کم نیز مضایقه دارند؛

44. افرادى پیدا مى شوند که اگر یک روز گناه کبیره اى انجام ندهند غمگینند؛

45 . حکومت به دست زنان مى افتد؛

46 . نسیم هـا به سود منافقـان مى وزد و هیچ جریانى به سود افراد با ایمان نیست؛

47 . دادرسان بر خلاف فرمان خدا قضاوت مى کنند؛

48 . بر فـراز منابر دعوت به تقـوا مى شود ولى دعـوت کننـده خود به آن عمل نمى کند؛

49 . مردم نسبت به وقت نماز بى اعتنا مى شوند؛

50 . حتّى کمک به نیازمندان با توصیه و پارتى بـازى صورت مى گیرد، نه براى خدا؛

  • خوب با این توصیفات چه باید کرد؟

اوضاع خیلی خیطه... اوضاع خیلی خراب.

  • آیا واقعا اوضاع اینقدر خرابه؟

 

  • اما بشارت های آخر الزمانی هم هست که وضع شما اهل دین رو روشن می کند:

عَنْ اَبِی بَصِیرٍ عَنْ اَبِی جَعْفَرٍ (علیه‌السّلام) قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) ذَاتَ یَوْمٍ وَ عِنْدَهُ جَمَاعَةٌ مِنْ اَصْحَابِهِ: ابوبصیر و او از امام محمد باقر (علیه‌السّلام) روایت نموده که پیغمبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) روزی در جمعی از اصحاب خود دو بار فرمود:

 اللَّهُمَّ لَقِّنِی اِخْوَانِی مَرَّتَیْنِ خداوندا! برادران مرا به من بنمایان.

 فَقَالَ مَنْ حَوْلَهُ مِنْ اَصْحَابِهِ ؛ امَا نَحْنُ اِخْوَانُکَ یَا رَسُولَ اللَّهِ  اصحاب عرض کردند: یا رسول اللَّه! مگر ما برادران شما نیستیم؟

فَقَالَ لَا اِنَّکُمْ اَصْحَابِی فرمود: نه! شما اصحاب من می‌باشید

وَ اِخْوَانِی قَوْمٌ فِی آخِرِ الزَّمَانِ برادران من مردمی در آخرالزمان هستند که به من ایمان می‌آورند

 آمَنُوا وَ لَمْ یَرَوْنِی ، با این که مرا ندیده‌اند.

لَقَدْ عَرَّفَنِیهِمُ اللَّهُ بِاَسْمَائِهِمْ وَ اَسْمَاءِ آبَائِهِمْ مِنْ قَبْلِ اَنْ یُخْرِجَهُمْ مِنْ اَصْلَابِ آبَائِهِمْ وَ اَرْحَامِ اُمَّهَاتِهِمْ خداوند آنها را با نام و نام پدرانشان، پیش از آن که از صلب پدران و رحم مادرانشان بیرون بیایند، به من شناسانده است

 لَاَحَدُهُمْ اَشَدُّ بَقِیَّةً عَلَی دِینِهِ مِنْ خَرْطِ الْقَتَادِ فِی اللَّیْلَةِ الظَّلْمَاءِ ثابت ماندن یکی از آنها بر دین خود، از صاف کردن درخت خاردار (قتاد) با دست در شب ظلمانی، دشوارتر است.

اَوْ کَالْقَابِضِ عَلَی جَمْرِ «الْغَضَا» و یا مانند کسی است که پاره‌ای از آتش چوب درخت «غضا» را در دست نگاه دارد.

 اُولَئِکَ مَصَابِیحُ الدُّجَی آنها چراغ‌های شب تار می‌باشند،

 یُنْجِیهِمُ اللَّهُ مِنْ کُلِّ فِتْنَةٍ غَبْرَاءَ مُظْلِمَة؛  پروردگار آنان را از هر فتنه تیره و تاری نجات می‌دهد.

  • خدا چگونه نجات می دهد؟
  • چه کنیم اهل نجات باشیم؟
  • بعد از اینکه این مقدمات رو در مورد حال و احوال خودمون در آخر زمان دانستیم
  • الان وقت چاره جویی هست
  • خود شناسی *** دشمن شناسی
  • من چه کسی هستم؟(ضرورت شناخت مجموعه انسانی)
  •  اشرف مخلوقات
  • دارای توانایی کسب کمالات عالیه
  • برای کسب کمالات عالی جسمی و روحی
  • نیاز به نقشه راه داریم ...  دین نقشه راه و کمال انسان
  • ساختار دین = انسان به عنوان اشرف مخلوقات باید تمام کمالات زیستی و روحی خود را بروز دهد
  • بعد به لقاءالله بپیوندد
  • کمالات زیستی اعم از ارتقای جسمی و کمالات و خصائص انسانی می باشد
  • ابزار اصلی این ارتقا در وجود انسان عقل است
  • نوامیس خدا در راه کمال اشرف مخلوقات:
  • إنَّ للّه عَلَى النّاسِ حُجَّتَینِ : حُجَّةً ظاهِرَةً ، و حُجَّةً باطِنَةً ، فأمّا الظّاهِرَةُ فَالرُّسُلُ (دستگاه دین) و الأنبِیاءُ و الأئمَّةُ علیهم السلام ، و أمّا الباطِنَةُ فَالعُقولُ .
    • عقل
    • شریعت و حافظان شریعت
  • کسی که ساختار خلقت رو نداند 2 اتفاق براش میوفته:
  •  
    • سوال و شبهات براش به وجود میاد
    • ساختار زیستیش معیوب میشه و به کمال نمیرسه
  • تشبیه انسان به یک موتور ماشین تلفیق سوخت روغن آب اکسیژن اکسیژنی که دیده نمیشه ؛ با سوخت تلفیق میشه ماشین برای تند تر رفتن نیاز به آب و روغن و بنزین نداره نیاز به ترکیبی از سوخت و اکسیژن دارد اکسیژنی که دیده نمیشه
  • برای کمال باید یک علیت لایه ای ایجاد بشه نه یک علیت خطی:

نقاشی اول کانسبت بعد اصل طرح لایه لایه

دین همین فرآیند پازلی با اجزای زیاد دارد.

  • مثال ازدواج در دین و غیر اسلام : خوشبختی و دین در گرو از خود گذشتگی ( خدامحور) نه خود بینی ( اومانیستی )

در این شب قدر این ضرورت رو درک کنیم:

ما باید معرفتمون به ساختار دین و خلقت رو بالا ببریم : تمام

 

  • ضعف معرفت عامل شهادت حضرت علی و تنهایی حضرت
  • ضعف معرفت هم ضرر شخصی و هم ضرر به جامعه ، تنهایی علی و شهادت و بحران معاویه و یزید و ...
  • M.M.HKH
۱۷
فروردين
۰۲
  1. بسم الله
  2. خدا آدم رو خلق کرد
  3. نعمتی رو در وجود آدم قرار داد که باعث میشد
  4. اشرف مخلوفات قرار داد
  5. به تمام ملائک و فرشته ها و چیز هایی که خلق کرده بود ، گفت :
  6. به این انسان که من خلق کردم و از روح خودم بهش دمیدم

سجده کنین

  1. فرشته ها گفتن :
  2. چرا باید به انسان سجده کنیم در حالی اون ممکنه کار های بد زیادی انجام بده؟
  3. خدا گفت : انی اعلم ما لا تعلمون
  4. یهو شیطان که داشت از حسادت میمرد ، اومد جلو گفت
  5. خدا چرا من باید به ادم سجده کنم؟
  6. من از آتشم و انسان از خاک
  7. تکبر ورزید و سجده نکرد
  8. پس رانده شد
  9. گفت : حالا که اینطور شده:

قسم می خورم همه انسانهایی که توی خدا عاشقانه دوستشون داری رو گول بزنم و از راه راست منحرف کنم.

  1. یه روایت قشنگ از پیامبرمهربون ما حضرت محمد می فرماید:
  2. خدا وقتی می بینه یه جوان و نوجوان داره عبادت می کنه ؛ به ملائکش میگه ، ببنید این جوان داره حرف من رو گوش میکنه

و بعد مباهات میکنه و کلی از کار اون جوان خوشحال میشه.

  1. تازه یه روایت خیلی جالب دیگه داریم ، میفرماید:
  2. وقتی یه جوانی نماز می خونه یا روزه میگیره و عبادت می کنه :
  3. یه وقت شیطان خیلی ناراحت میشه و میره توی آسمون داد می زنه ... آی حیف شد نتونستم گولش بزنم و از دستم رفت.
  4. ببنیم بچه ها :
  5. شما دوست دارید خدا خوشحال بشه یا شیطان؟
  6. یه روایت خوشگل دیگه داریم که میگه هر کی دوست داره خدا خوشحال بشه یه صلوات بر پیامبر و بفرسته
  7. پس همه باهم یه صلوات بلند .

 

  1. خدا واسه اینکه کار های خوب رو یاد ما بده و روش درست زندگی زیبا و خوشگل رو یادمون بده یه کتاب درس زندگی فرستاده بنام : قرآن
  2. و یه معلم مهربان که اونقدر ما رو دوست داره که گاهی خودش رو برای هدایت مردم به سختی میندازه و اسمش هست : حضرت محمد
  3. و بعد پیامبرش برای ادامه مسیر هدایت خودش امامانی رو از نسل حضرت محمد برای هدایت بشر قرار داده
  4. هنوز آخرین امام که امام زمان ما باشه در بین ما هست
  5. ما ایشون رو نمیشناسیم ولی ایشون همیشه حواسش به احوالات ما هست.
  6. و مثل خورشید پشت ابر که باعث خیر برکت برای زمینه بااینکه دیده نمیشه
  7. امام زمان هم حواسش به ما هست و واسطه فیض الهی برای اهل زمینه.
  8. حالا هر کی دوست داره امام زمان زود تر ظهور کنه یه صلوات خیلی بلند بفرسته.

 

  1. حالا چند تا سوال از دخترای گلم بپرسم:
  2. شما حرف شیطان رو گوش میکنید یا خدا؟
  3. شما دوست دارید پیامبر خوشحال بشه یا شیطان.
  4. چندتا کار میگم بگید شما کدومش رو دوست دارید انجام بدید؟
  5. شما راستگو هستید یا دروغگو؟
  6. شما نماز میخونید تا خدا خوشحال بشه یا نمازنخون
  7. شما امانت دار هستید یا امانت ها رو خراب میکنید؟
  8. شما ها روزه میگیرد یا روزخوری می کنید؟

 

 

  1.  راستی بچه ها میدونید الان تو چه ماهی هستیم؟
  2. ماه مبارک رمضان
  3. بزارید یچیز قشنگ در مورد این ماه هم بهتون بگم:
  4. اگه یه نگاهی به طلا ها و گردن بند یا النگو های خودتون بندازید می بیند که.
  5. این جواهرات خیلی زیبا هستند
  6. ولی ولقعیتش اینه که از اول اینطور نبودن
  7. از اول شبیه سنگ خام از دل معدن در اومدن
  8. بعد به دست یه استادکار ماهر ؛ خوشگل درست شدن
  9. این استادکار که خیلی هم کار بلد بوده
  10. برای درست کردنشون
  11. گاهی بهشون گرما داده و گداخته کرده و توی کوره گذاشته
  12. تا این سنگ خام به جواهری زیبا تبدیل بشه
  13. یا وقتی به مادرتون میگید که براتون کیک درست کنه.
  14. مواد خام و شل و ول هستند را
  15. تو فر میزاره تا  آماده و خوشمزه بشه.

 

  1. روح ما هم وقتی بچه هستیم خامه
  2. نیاز به تربیت و خوشگل تر شده داره
  3. وقتی به سن تلکیف میرسیم
  4. استادکار ماهر عالم یعنی خدا
  5. برای قشنگ شدن و جواهر شدن قلب و روح ما
  6. بهمون دستور داده توی ماه رمضان روزه بگیرم
  7. راستی می دونستید رمضان از ریشه رمضه به معنی گداخته شده هست
  8. خدا میخواد ما تو ماه رمضان روزه بگیریم تا روح و قلب ما
  9. از شل و ول بودن رها بشه
  10. خوشگل و خوشمزه والبته جواهری زیبا بشه
  11. و کلی ارزش پیدا کنه
  12. حالا هر کی خدا رو دوست داره و حرف رو گوش میکنه یه صلوات بلند بفرسته.

******************************

راستی یه سوال از شما فرشته های روی زمین پرسم.

چرا چادر سرتون گذاشتید؟!

بچه ها این چادر ، هدیه حضرت زهراست.

شما امانت دار خوبی هستید؟

یادتون باشه همه عالم دارن تلاش می کنند. این هدیه مادر رو از سر تون بردارن.

شما اجازه میدین؟

بیایید به امام زمان قول بدیم.

هر اتفاقی بیوفته هر شرایطی پیش بیاد

هرگز هرگز این ارثیه و هدیه حضرت زهرا  را رها نخواهم کرد.

عهد نامه:

امام زمان

من

به شما

قول میدهم

تا پای جان

حجاب و چادری که

ارثیه مادرتان

حضرت زهراست

را

رها نکنم.

حالا برای سلامتی امام زمان دستها رو در هم گره کنین.

اللهم کل ولیک

* یه چند تا دعای خوشگل هم بکنیم:

 

 

 

  • M.M.HKH
۰۹
فروردين
۰۲
  1. اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
  2. بسم الله الرحمن الرحیم
  3. اَستَغفُرِاللهَ ربی وَ اَتوبُ اِلَیهِ( 70 مرتبه استغفار  )
  1. من کیم؟ عبد گنه کار الهی العفو

من کیم؟ بنده ی سربار  الهی العفو

منم آن کس که نمک خورد و نمکدان بشکست

نه که یک مرتبه، بسیار الهی العفو

با گناهی که ز من سر زده، بین من و تو

چیده شد این همه دیوار الهی العفو

من زمین خورده ام و آمده ام توبه کنم

با چنین وضع اسفبار الهی العفو

بزنی یا نزنی مال تواَم جان علی
پس بیا رحم کن این بار الهی العفو

چیزی از سوختن من که نصیبت نشود
پس نجاتم بده از نار الهی العفو

مهربانی کن و این بار مرا نیز ببخش
ذوالکرم! حضرت غفّار! الهی العفو

زیر چتر کرمت آمده ام ربّ کریم
با علی ـ حیدر کرّار ـ الهی العفو

ای خدای علی و فاطمه! ای رحمت محض!
می زنم در همه جا جار الهی العفو

ذکر من بعد سلامی به حسین بن علی
می شود لحظه ی افطار: الهی العفو

 

***********

روضه اول

السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا أَوَّل مَظْلُومٍ

وَ یا أَوَّل مَنْ غُصِبَ حَقُّهُ

سلام ما به اول مظلوم عالم

سلام ما به آقایی که حقش رو غصب کردند ....

 

  1. سلام ما به علی و نماز آخر او ...

به حال راز و نیاز و به دیده ی تر او ...

سلام ما به سجودش که رنگ خون دارد

سلام ما به رخ غرق خون و اطهر او

سلام ما به پریشانی حسین و حسن

سلام ما به دل پر ز آه دختر او

*  یه وقت دخترش زینب ببیند ، یه مَلَک و هاتفی داره در اسمان ندا می ده و ناله می زنه ... زمین داره با این ناله میلرزه، حسنین هم که مسجد هستند ؛ دقت کرد ببینه هاتف چی می گه ؛ شنید داره میگه :

" تهدمت و الله ارکان الهدی قًتل علی المرتضی ..."

اما یوقت اینجا دلش خیلی به لرزه افتاد ...

یوقت دیگه ...

***********

روضه دوم

* * بیست و یک سال بعد تو خیمه نشسته بود ، دید هوا تیره و تار شد .... زمین شروع کرد لرزیدن،

* * یادش افتاد

* * پا برهنه به سمت خیمه ی امام چهارم دوید ، عزیز برادرم چه خبره؟!!

* * کربلا داره میلرزه ؟!!

* * امام سجاد فرمود :

* * عمه جان کار بابامو یکسره کردن ...

ببین سر بابام حسین رو بالای نیزه زدن ...  * * همه بگید حسیییییین

  1. دیدم به روی نیزه ها بال و پرت را 

دیدم به صحرا اربا اربا پیکرت را 

دیدم به سرعت آمدند و دوره کردند 

دیدم گرفتند اشقیا دور و برت را 

دیدم نشسته شمر روی سینه ی تو 

دیدم تمام لحظه های آخرت را 

بالا سرت بودم گریبان می دریدم 

وقتی که با پا بر زمین میزد سرت را 

آقای من هرکار می کردم نمی شد

بیرون کشم از بین مقتل مادرت را 

 

***********

روضه سوم

 

گفتم حسین دلم آتش گرفت ... همه بگید مظلوم حسین جاااااان

همنوا با زینب ....

  1. دیدم به روی نیزه ها بال و پرت را 

دیدم به صحرا اربا اربا پیکرت را 
- دیدم به سرعت آمدند و دوره کردند 

دیدم گرفتند اشقیا دور و برت را 
- دیدم نشسته شمر روی سینه ی تو 

دیدم تمام لحظه های آخرت را 
- بالا سرت بودم - گریبان می دریدم 

وقتی که با پا بر زمین میزد سرت را 
- آقای من هرکار می کردم نمی شد بیرون کشم از بین مقتل مادرت را.

 

***********

روضه چهار

* بدنشو گذاشتن تو گلیمی ، آوردن نزدیک خونه ...

* این بدن سالمه ، فقط فرق سرش ضربه خورده .... هنوز حیات در این بدن باقیه ...

* امیرالمومنین تا سه روز همش از حال میره و بهوش میاد ...

* اما ؛ اما ، دلها بسوزد ... کربلا

* گلیم کجا ؟ و بوریا کجا ؟

* این بدن هنوز زیر سم اسب نرفته ....

***********

روضه پنجم

  1. ای تیغ مرا لَبا لَب از یارب کُن 
    ای تیغ بیا و راحتم امشب کُن 
    بشتاب و سرِ مرا شکاف اما باز
    رحمی به دلِ سوخته ی زینب کُن 
  • وقتی بعد از ضربت خوردن امام حسن و حسین حضرت رو به خونه می آوردن...
  • نزدیک خونه حضرت فرمودند زیر بغل های من رو رها کنید
  • خودم میخوام با پاهای خودم به خونه برم
  • چرا : آخه نمی خوام زینبم پدرشو تو این حال ببینه
  • اما دلها بسوزه ... کربلا کربلا کربلا

 

یوقت یه خواهری ببینه یه گوشه میدان شلوغه ...

نیزه ها و شمشیر هاست که فرود میاد ... گرد غباری پرباست ...

یوقت خواهر ببینه این حسینشه ...

  1. این کشته فتاده به هامون حسین توست 
    وین صید دست و پا زده در خون حسین توست 
    این رفته سر به نیزه اعدا حسین توست 
    این مانده بر زمین تن تنها حسین توست 
    این آهوی حرم که تن پاره پاره اش 
    در خون کشیده دامن صحرا حسین توست 

این بنده خدا و عاشق بی چون حسین توست 
قلبش دریده و غرقه دریا خون حسین توست 

*********************************************

  1. قرآن را روبروی صورت بگشاید
  • اللّهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُکَ بِکِتابِکَ الْمُنْزَلِ وَمَا فِیهِ وَفِیهِ اسْمُکَ الْأَکْبَرُ وَأَسْماؤُکَ الْحُسْنى وَمَا یُخافُ وَیُرْجى أَنْ تَجْعَلَنِى مِنْ عُتَقائِکَ مِنَ النّارِ؛

خدایا؛ از تو درخواست می‌کنم به حق کتاب نازل‌شده‌ات و آنچه در آن است و در آن است نام بزرگ‌ترت و نام‌های نیکوترت و آنچه بیم‌انگیز است و امیدبخش، این که مرا از آزادشدگان از آتش دوزخ قرار دهی.

  1. الهی گواهی که شرمنده ام  

به پیش تویا رب سر افکنده ام

ولی هر چه هستم ترا بنده ام 

گدایم ، گدا یم تو بخشنده ای

به حق شهیدان پناهم بده 

به اشک یتیمان جوابم بده

من از سوز دل شب صدا می کنم  

چو مرغ شباهنگ نوا می کنم

ترا این دل شب صدا می کنم 

تو خواهی اگر جان فدا می کنم

 

  • اللهم عجل لولیک الفرج
  • ای خدا گذشتگان ما رو ببخش بیامرز
  • خدایا رهبر عزیزمون و این انقلاب مقدس را حفظ فرما
  • ای خدا امام و شهدا با شهدای کربلا محشور فرما
  • مریض های مد نظر شفای عاجل عنایت فرما
  • ما رو با قرآن و عترت مانوس تر فرما
  • شر دشمنان انقلاب و اسلام به خودشون برگردان

 

  • حالا هر کسی هر حاجتی داره من چند لحظه ساکت میشم از خدا بخواین...

... هرچی دوست داری از خدا بخواه

... خدا خیلی کریمه

... جوونا از خدا عاقبت بخیری بخواین

... مادرا برا جوونا دعاکنین

... فرج آقا یادتون نره

 

 

**********************************

    1. قرآن را بر سر بگذارید:
    • اَللّهُمَّ بِحَقِ هذَا الْقُرْآنِ، وَ بِحَقِّ مَنْ اَرْسَلْتَهُ بِهِ، وَبِحَقِّ کُلِّ مُؤْمِنٍ مَدَحْتَهُ فیهِ، وَبِحَقِّکَ عَلَیْهِمْ فَلا اَحَدَ اَعْرَفُ بِحَقِّکَ مِنْکَ...

    خدایا به حق این قرآن و به حق آنکس که او را بدان فرستادى و به حق هر مؤمنى که در این قرآن مدحش کرده اى (علی علی علی ، آیه آیه قرآن مدح علیه)

     و به حقى که تو بر ایشان دارى زیرا کسى نیست که حق تو را بهتر از خودت بشناسد...

    *********************************************

      ​​​​​​​

      • بِکَ یا اَللَّهُ

      بِمُحَمَّدٍ     (صلی الله علیه و آله)

      قرآن به سر گرفتم و گفتم : سلام عشق!

      یعنی به جز حریم تو بر من حرام عشق

       

      1. بِعَلىٍّ        (علیه السلام)

       

      1. نورُ و کوثر نمی فهمیم ما
        قدر را آخر نمی فهمیم ما

      قدرِ زهرا را فقط حیدر شناخت
      یاس پرپر را فقط حیدر شناخت

      1. بِفاطِمَةَ
      2.  بِالْحَسَنِ
      1. حالا که من، از حرم دورم

      درمونم صبر ِ، آخه مجبورم

      یه سلام میدم با حسرت، طرف کربلا

      آرزو اینه بمیرم محرم کربلا

      غم کربلا،من و میکشه

      دلم من فقط، تو حرم خوشه

      لبیک یا حسین...

      هر کی یک بار ،کربلا رفته

      بطلب مارو، آقا هر هفته

      مگه ما نوکر نبودیم،رزقمون رو بده

      مگه ما گریه نکردیم،مادرت شاهده

      گریه میکنم،بیا و ببین

      مادرت میگه،به ما آفرین

      لبیک یا حسین...

      (ساقی دل رو ،بی قرارش کن

      به حسین مارو،یه سفارش کن)3

      سرو کار سینه زنها با ابوفاضل ِ

      حتی ذکر ارمنی ها،یا ابوفاضل ِ

      دستای قلم،دستم و بگیر

      صاحب علم،دستم و بگیر

      لبیک یا حسین.....

      1. بِالْحُسَیْنِ
      2.  بِعَلِىّ بْنِ الْحُسَیْنِ 
      3. بُمَحَمَّدِ بْنِ عَلِىٍّ 
      4. بِجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ 
      5. بِمُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ 

       

      1. دلم جز به مهر تو سامان ندارد

      دمی زندگی بی تو امکان ندارد

      نباشد فقیر آن که بی مال و پول است

      فقیر آن که مثل تو سلطان ندارد

      السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

       

      1.  بِعَلِىِّ بْنِ مُوسى  (آهای امام رضائیا)
      2.  بِمُحَمَّدِبْنِ عَلِىٍّ 
      3.  بِعَلِىِّ بْنِ مُحَمَّدٍ 
      4. بِالْحَسَنِ بْنِ عَلِىٍ 

       

      1. سلام من به قرآن بر سر تو

      سلام من به قبر مادر تو
      اگر زائر شدی صحن نجف را
      سلام من به بابا حیدر تو
      اگر زائر شدی بین الحرم را
      سلام من به جدّ اطهر تو
      بگو از جانب من با حسینت
      سلام من به خون پیکر تو
      اگر رفتی کنار قبر عبّاس
      سلام من به آن آب آور تو
      شب احیا کند ناله سه ساله
      پدر جان،کی بریده آن سر تو
      اگر رفتی کنار قبر زینب
      سلام من به آن چشم تر تو
      به مشهد هم که رفتی یابن زهرا
      بگو من هم بیایم در بر تو
      خلاصه گویمت در بین سرداب
      سلام من به سوز سحر تو

      1. بِالْحُجَّةِ

      اللهم کن لولیک الحجت ابن الحسن...

      1. سفره دار خدا امام زمان
        دگر امشب بیا امام زمان
        شب قدر است هر کجا هستی
        التماسِ دعا امام زمان
        منکه امشب به یادِ تو هستم
        یاد کن پس مرا امام زمان
        دست بر دامنت اگر نرنم
        بروم پس کجا؟ امام زمان
        آمدم آشتی دهی من را
        باخودت، با خدا امام زمان
        کاش قرآن به سر بگیرم من
        یک شبِ قدر با امام زمان
        جای دوری نمی رود که کنی
        گوشه چشمی به ما امام زمان
        خوب شد در شبِ عزای علی
        با تو هم هم صدا امام زمان
        شبِ تقدیرِ من بیا بنویس
        دیدار روی ماهت را  امام زمان

       

       

      • M.M.HKH